COMING SOON - Godskespark Fase 2

meer info op kantoor

Adres

Victor Smeetsstraat 1
3500 Hasselt

Contacteren

Welkom in Godsheide, welkom in je nieuwe thuis!

Welkom in Godsheide, welkom in je nieuwe thuis! 


Welkom in Godsheide, het pittoreske dorp waar rust, gemeenschapsgevoel en gezelligheid samenkomen. Na het succes van de eerste fase, lanceren we binnenkort een nieuw aanbod van prachtige woningen en bouwgronden. 

Onze halfopen en gesloten bebouwingen bieden ruimte, licht en kwaliteit, afgestemd op de noden van elke levensfase. Met drie ruime slaapkamers en een open keuken als hart van het huis, vormen deze woningen de perfecte basis voor een gezellige thuis. Met veel aandacht voor natuur en ontspanning, maken we van Godskespark een verademing voor elke bewoner. Waterdoorlatende paden en hergebruik van regenwater dragen bij aan een duurzame leefomgeving. Godsheide combineert het beste van twee werelden: de nabijheid van Hasselt en de rust van het dorpsleven. Godskespark is de perfecte plek voor modern wonen in een groene, serene omgeving. Welkom thuis!

We starten binnenkort met de verkoop van fase 2. Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden? Laat dan jouw gegevens achter via het onderstaand contactformulier. 

Welkom in Godsheide, welkom in je nieuwe thuis!

Algemeen

  • Prijs

    meer info op kantoor

  • Type gebouw

    Halfopen

Contacteer ons